Vegansk på flyet (og før alle andre)

Smager vegansk is fra Naturli’

Her i slutningen af sommerferien nyder jeg bare varmen i Danmark. Her på Fyn har vi været oppe og runde 30℃. Jeg har derfor lavet en lille smagstest på Naturli’s nye veganske is. Jeg har smagt på to af dem:

  • ‘Cocoa Orange Crusted Chunks’
  • ‘Liquorice Sweet Bites’

Efter som de er på tilbud i Netto lige nu til 30,- DKK, har jeg fyldt fryseren op med fire af hver slags.

Cocoa Orange Crusted Chunks

Dette er helt klart min favorit. Jeg har altid elsket chokolade is, og det er noget, jeg har savnet som veganer. Isen har den rigtige ‘fløde’-konsistens og er super lækker at scoope. Smagen kan ikke sammenlignes med nogen anden vegansk is, jeg har smagt. Den her is ville kunne slå selv den mest fløde-is-elskende-person om kuld. Den har en dyb smag af chokolade og en tydelig smag af appelsin. Den minder meget om mørk chokolade med appelsin (sjovt nok). Den kan helt klart anbefales, og du skal ikke være bange for at servere denne is for dine venner, der ikke er veganere.

Isen får 10/10.

Liquorice Sweet Bites

Hvis du kan lide lakrids, så er denne variant noget for dig. Men du skal også kunne lide lakrids, for den er meget stærk. Personligt er jeg vild med den, og det samme var min mor. Men vi er også store lakrids fan. Naturli’ har valgt at putte små lakrids stykker i, hvilket jeg synes fungere super godt. Isen har også den lækre ‘fløde’-konsistens. Ligesom med Cocoa-varianten har isen ikke en dårlig bismag af soya, som vi kender det fra ‘Choice’-isen, som blandt anden Rema 1000 sælger. Alt i alt en virkelig lækker lakrids is, der er bedre, end hvad jeg har smagt af ‘almindelige’ is før.

Isen får 10/10.

Begge is er lige nu på tilbud til 30,- DKK i Netto til og med på fredag.

Hvad synes du om isen?

KH Emil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk på flyet (og før alle andre)