5 veganske rejsetips

Vegansk i CPH Lufthavn

Brunch fra 42RAW

Når man skal ud og rejse som veganer, kan et af de første problemer allerede ramme i lufthavnen, hvis man ikke er ordentligt forberedt. Hvis man ikke er typen, der har madpakke med hjemmefra, skal man ud og finde noget at spise i lufthavnen. Det er dog intet problem i større lufthavne som eksempelvis Københavns Lufthavn. Her er 3 bud på, hvor du kan få stillet sulten.

42RAW

Acai Bowl fra 42RAW

42RAW er et 100 % plantebaseret spisested med fire butikker i København. En af dem ligger i Københavns Lufthavn. Her kan du få alt fra burger og brunch til kaffe og lemonade. Alt er selvfølgelig også økologisk og hjemmelavet. Prismæssigt ligger det til, hvad man kan forvente i en lufthavn. 42RAW ligger før sikkerhedskontrollen, og jeg vil derfor anbefale kun at spise der, hvis du er i god tid, da sikkerhedskontrollen i CPH kan være meget lang.

Cock’s & Cows

En ‘Kevin Veegan’ fra Cock’s & Cows

I modsætning til 42RAW er dette spisested langt fra 100 % plantebaseret. Cock’s & Cows er en cocktailbar, der også har burgere på menuen. Det er muligt at få en vegansk burger, der er mindst lige så lækker som alt andet på menukortet. Nyd den sammen med en lækker cocktail helt hen til boarding. Cock’s & Cows ligger nemlig efter sikkerhedskontrollen, og du kan derfor roligt sidde og nyde din burger.

Pret a Manager

‘Mushroom Sushi’ fra en Pret A Manger i udlandet

Den frekvente rejsende har helt sikkert stødt på Pret A Manger før. Spisestedet er at finde i store lufthavne verden over og har endelig slået dørene op i København. Jeg har ikke personligt selv spist på Pret A Manger i CPH, men på deres hjemmeside oplyser de, at der altid er et vegansk udvalg. Her kan du også sidde og slappe af, da stedet også befinder sig efter sikkerhedskontrollen.

Jeg håber du får en god rejse, og skriv endelig en kommentar hvis du har besøgt stederne.

KH Emil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 veganske rejsetips