Vegansk i CPH Lufthavn

Vegansk på flyet (og før alle andre)

Rå-vegansk på Singapore Airlines

Flymad er i nyere tid ikke meget at råbe hurra for. Slet ikke hvis man (som jeg) sidder bagerst i kabinen. Endnu værre bliver det, når stewardessen spørger om jeg vil “have kylling eller fisk?” Der kan også gå lang tid, før man får maden serveret, hvis man sidder på de allerbagerste rækker.

Men frygt ej. Der findes en løsning på problemerne – Forudbestil din mad!

Hos alle flyselskaber i dag er det nemt at forudbestille din mad. De fleste steder som hos sas.dk, kan man gøre det med det samme, når man bestiller sin flybillet. Her har du mange muligheder. Alt fra laktose- og glutenfrit, til det vi interesserer os for – VEGANSK. Ikke nok med, at du kan nyde et ‘lækkert’ vegansk flymåltid, så kan du også spise det før alle andre. Cabin crew’et skal nemlig være sikker på, at du får din forudbestilte mad, og for at undgå forvirringer eller at du får to måltider, får du maden før alle andre. Det er hvad, jeg vil kalde en win-win.

Hvis du skal ud og rejse og gerne vil have hjælp til at bestille vegansk mad, så skriv en kommentar eller find mine oplysninger under ‘Kontakt’.

KH Emil – Veganer og globetrotter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk i CPH Lufthavn